
12:00-12:20
Реєстрація учасників. Вітальна кава
12:20-12:30
Вітальне слово організатора конференції, засновниці Sapienza.media Катерини Звєрєвої
Блок 1. Українські суперфуди: локальні й глобальні можливості
Модератор – Катерина Звєрєва, засновниця Sapienza.media, консультант ФАО ООН
12:30-12:45
Катерина Звєрєва, міжнародний консультант Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), засновниця агромедіа-агенції Sapienza
Суперфуди: міфи та реальність
12:45-13:00
Олександр Дуда, голова Асоціації виробників амаранту та амарантової продукції
Світлана Миколенко, доцент Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Як заробити $3700/га при вирощуванні амаранту
13:00-13:15
Мирослава Мазур, менеджер-управитель B2B клієнтів, компанія BioNorma
Біоінновації для газонних трав
13:15-13:30
Олександр Дойніков, керуючий партнер групи компаній Viteo Group (Viteo Hemp)
Факапи у коноплярстві – як їх уникнути для ефективного розвитку бізнесу
13:30-13:45
Кава-брейк
Блок 2. Інноваційний агробізнес – інноваційні підходи та технології
Модератор – Віталій Скоцик
13:45-14:00
Вітальне слово організатора конференції, засновниці Sapienza.media Катерини Звєрєвої
Інноваційні технології агробізнесу
14:00-14:15
Кліматично оптимізоване сільське господарство.Технології захисту від заморозків
14:15-14:30
Михайло Нагорняк, селекціонер та власник компанії “Мнагор”
Цукрова кукурудза: виробництво насіння та селекція як рушійна сила розвитку галузі в Україні
14:30-14:35
Володимир Пугачов, менеджер з якості, Асоціація “Дунайська Соя”
Стійкість європейських агропродовольчих ланцюгів доданої вартості: приклад сої. Можливості для українських фермерів
14:35-14:45
14:45-15:00
Кава-брейк
Блок 3. Можливості для українських продуктів на локальних та глобальних ринках
Модератор – Ольга Трофімцева
15:00-15:15
Дмитро Кушнір, співзасновник бренду “Медові Брати”, керуючий партнер Experto Consulting Ukraine, експерт із географічних зазначень України
Агромаркетинг, як важливий інструмент збільшення доданої вартості продукції
15:15-15:30
Михайло Корилкевич, президент Української кооперативної федерації
Як запустити крафтове виробництво на власній молочній фермі?
15:30-15:45
Iгор Петренко, винороб та засновник виноробнi Biologist
15:45-16:00
Ірина Дем’янюк, Голова Гільдії ремісничих сироварів,організатор національного фестивалю і конкурсу Ukraine Cheese Awards, засновник Школи сироваріння Ірини Дем’янюк
Тренди в крафтового сироваріння. Від камамберу до пармезану, як теруар впливає на смак сиру
16:00-16:15
Ольга Трофімцева, член Експертної ради конкурсу, в.о. міністра аграрної політики та продовольства України (2019 р.), член Наглядової ради програми «Агрокебети»
Від інста-фермерів до Експо в Дубаї
ПАРТНЕРИ КОНФЕРЕНЦІЇ








