Facebook Youtube
  • UA
  • EN
  • Про виставку
    • Тематичні розділи виставки
    • Програма заходів
    • Список учасників 2021*
    • Каталог учасників 2021
    • Фотогалерея
    • Партнери
  • Проекти
    • AgroEnergyDAY
    • LOCAL to GLOBAL
    • IT-Corner
    • Продуктивне бджільництво
    • Тепличний Бізнес
  • Учаснику
  • Відвідувачу
  • Новини
  • Контакти
  • Партнери
Меню
  • Про виставку
    • Тематичні розділи виставки
    • Програма заходів
    • Список учасників 2021*
    • Каталог учасників 2021
    • Фотогалерея
    • Партнери
  • Проекти
    • AgroEnergyDAY
    • LOCAL to GLOBAL
    • IT-Corner
    • Продуктивне бджільництво
    • Тепличний Бізнес
  • Учаснику
  • Відвідувачу
  • Новини
  • Контакти
  • Партнери

Як заробити $3700/га при вирощуванні амаранту: відповіді на конференції «From Local to Global: суперфуди, технології, ринки»

Вже 27 жовтня в Києві відбудеться Міжнародна конференція «From Local to Global: суперфуди, технології, ринки». Це єдиний екосистемний агрозахід в Україні, що присвячено унікальним українським продуктам і суперфудам, а також технологіям для їхнього виробництва і маркетингу, ефективним рішенням та сервісам виходу українського АПК та інноваційного бізнесу на нові ринки. Одним з таких продуктів є амарант. Перспективам цієї смарт–культури у ХХІ ст. під час конференції буде присвячено виступ голови Асоціації виробників амаранту та амарантової продукції Олександра Дуди та доцента Дніпровського державного аграрно–економічного університету Світлани Миколенко.

«Посівні площі під амарантом в Україні протягом останніх трьох років зросли з 800 до 3000 тис. га. Зростання зацікавленості у вирощуванні цієї культури серед українських фермерів пояснюється високою прибутковістю реалізації амаранту та продукції його переробки. З одного га посівної площі культури можна отримати до 250 тонн зеленої маси рослини та до 5 тонн товарного насіння, реалізувавши яке можна отримати до 1800 $/га. Переробивши ж насіння на крупу та екстракційну олію чи шрот виробник може заробити в понад вдвічі більше – $3700/га»,- зазначає Олександр Дуда.

В Україні з амаранту виготовляють олію, борошно, шліфовану крупу, пластівці, хлібобулочні, кондитерські та макаронні вироби, сухі сніданки, фармацевтичні препарати та косметичні засоби, йогурти.

Зазначимо, що міжнародна конференція «From Local to Global: суперфуди, технології, ринки» відбудеться 27 жовтня. Організатор події — агромедіа-агенція SAPIENZA за підтримки компанії «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

Місце зустрічі: м. Київ, Міжнародний виставковий центр (Броварський проспект 15), виставка AgroComplex 2021. Початок о 12:00.

Участь у конференції безкоштовна за умови обов’язкової попередньої реєстрації: http://surl.li/afztj.

Місце проведення:

Міжнародний виставковий центр

Україна, Київ, Броварський проспект, 15

Контакти:

Дирекція агропромислових виставок

+380 44 461 93 68,
+380 44 490 64 69
agro@kmkya.kiev.ua


Офіс організаторів:

Україна, м. Київ, 
вул. Багговутівська, 17-21,
4 поверх


Поштова адреса:

Україна, м.Київ, а/с В-13, 01001

Тел.:

+380 44 461 93 68,
+380 44 490 64 69

E-mail:

agro@kmkya.kiev.ua

Офіс організаторів:
Україна, м. Київ,

вул. Багговутівська, 17-21,

4 поверх

Поштова адреса:
Україна, м.Київ, а/с В-13, 01001

Facebook Youtube

© 2019-2021 KYIV INTERNATIONAL CONTRACT FAIR. All rights reserved.

Політика конфіденційності

Вхід на виставку за умови дотримання загальних карантинних норм.

Замовити участь